Gnocchi med gorgonzolasås

Under tiden gjorde jag en gorgonzolasås på gorgonzola, matlagninsgrädde, salt, lite peppar och en klick crème fraiche. Alltsammans åt jag ihop med några basilikablad och cocktailtomater på toppen. Det blev inte så tokigt ändå för att vara första gången. Fast pasta är nog ändå strået vassare...
(Det blev väldigt många gnocchi av fem potatisar förresten. Halva degen ligger fortfarande i kylskåpet.)
Kommentarer
Postat av: Amani
Jättefin blogg :) Kanske kan vi följa varandras bloggar på Bloglovin? Kommentera gärna på min blogg!
Postat av: Lisa
Fin blogg ! :)
Postat av: Klara
Det där ser ju inte helt fel ut! Men, som det står skrivet, finns det ju inte mycket som klår hederlig pasta!
Postat av: Johanna
Vilken mysig blogg du har!
Tror jag lånar ditt recept där till lunch idag förresten. :]
Postat av: isabella♥
Hej! Så himla fin blogg du har måste jag bara säga! Älskar den, kram:D
Postat av: Signe
Tack så mycket! Ska leta efter en liten cykel, det är ju bara för gulligt att ha ;)
Trackback