Polkagriskola...

Nåväl, under tiden hann jag gott och väl krossa 100 g polkagrisar och preparera en form, ungefär 20 x 20 cm, med bakplåtspapper. När kolan väl kokat färdigt hällde jag upp den i formen, strödde på polkagriskrosset och ställde in i kylskåpet för att svalna. Ett tag senare skar jag upp kolan i små fyrkanter och virade in varje liten bit i ett stycke bakplåtspapper. Förvara svalt. Eller ät upp direkt!

Kommentarer
Postat av: Kim
Men muuums! Vad alla har massa godis och bakverk på sina bloggar nu! Man dreglar ju bara av att sitta å titta på bilderna på allas bloggar ;P
Postat av: Paulina
Åh gud jag dör va gott! Kanske jag ska prova? Lycka till med nya kameran btw!
Postat av: Lisa
mums. måste jag pröva kanske.
Postat av: raquel
låter helt fantastiskt gott. jag har kokat saffranskola i helgen och ska nog prova detta ikväll!
Trackback