Vågar, vågar inte, vågar, vågar inte

Det är så spännande. Magen vänder sig ut och in och upp och ner. Mitt hjärta bankar. Det bankar så hårt att jag ibland till och med kan se det bulta med blotta ögat. Jag är besatt. Betuttad. Fast det är med skräckblandad förtjusning för det är ibland så obehagligt att jag inte vet om jag kan fortsätta men jag kan heller inte riktigt låta bli. Är det verkligen värt det?

Jag pratar alltså om serien som heter Dexter. Jag är precis i sluttampen av säsong två och det är helt olidligt spännande. Har ni sett den serien? Om seriemördar-Dexter. Trodde verkligen inte att det var min kopp vad det gäller serier men efter att jag blivit tipsad från så många olika håll från vänner med hyffsat samma lika smak som mig själv så var jag bara tvungen att ge det en chans. Nu kan jag knappt skilja på serie och verklighet och tittar mig stingsligt omkring när jag ska gå ut med soporna om kvällen. Så, vågar eller vågar jag inte titta på ett avsnitt till. Det är kvällens fråga.

Kommentarer
Postat av: Karoline

TACK snälla :)

KRAM

2012-01-17 @ 21:30:45
URL: http://ikarolineshuvud.blogg.se/
Postat av: Sara

hahahahah, trodde lite du var sjukligt seriös om något först, typ skulle flytta utomlands o inte vågade elr nåttXD Har dock inte sett Dexter

2012-01-17 @ 22:15:46
URL: http://thevelvetpond.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag är också helt såld på Dexter! Jag och min sambo såg precis färdigt på den senaste säsongen. Du har mycket att längta efter kan jag säga :)

2012-01-18 @ 19:43:43
URL: http://annasmyckeform.blogg.se/
Postat av: Katti

Hih, vet precis hur du känner. Har några avsnitt kvar av sista säsongen, hur spännande som helst! (:

2012-01-20 @ 22:02:40
URL: http://lillafrokenlarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0