Trattkantarelltoast

Med ett gäng trattkantareller kan man ju göra en massa godsaker. Häromkvällen åkte de ner i stekpannan på ganska svag värme.
Under tiden hackade jag lök, rev morötter och pressade vitlök.
Så småningom hade vätskan i svampen sipprat ur och dunstat iväg. Då stekte jag löken, rörde i svampen, morötterna, matlagningsgrädde, salt och peppar.
Och så fiskade jag fram ett par skivor bröd som jag stekte till i lite smör innan det var dags att lägga på ett rejält lager med röra på dem och parmesanost på toppen.
Efter ett par minuter i ugnen var de färdiga att avnjutas och på assietten den kvällen hamnade en aningens lite lyxigare kvällsmacka än vanligt. Smaskens!

Kommentarer
Postat av: Lisa

mums och tjusig assiett!

2011-10-26 @ 13:38:13
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Sara

Gott!

2011-10-26 @ 16:43:18
URL: http://thevelvetpond.blogg.se/
Postat av: felicia

åh, det är ju så sjukt gott!!

2011-10-26 @ 17:34:32
URL: http://tigerlilys.blogg.se/
Postat av: Hanna

åh, vad gott det ser ut!

2011-10-27 @ 23:35:58
URL: http://noabsolutetruth.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0