Trattkantarelltoast
Med ett gäng trattkantareller kan man ju göra en massa godsaker. Häromkvällen åkte de ner i stekpannan på ganska svag värme.
Under tiden hackade jag lök, rev morötter och pressade vitlök.
Så småningom hade vätskan i svampen sipprat ur och dunstat iväg. Då stekte jag löken, rörde i svampen, morötterna, matlagningsgrädde, salt och peppar.
Och så fiskade jag fram ett par skivor bröd som jag stekte till i lite smör innan det var dags att lägga på ett rejält lager med röra på dem och parmesanost på toppen.
Efter ett par minuter i ugnen var de färdiga att avnjutas och på assietten den kvällen hamnade en aningens lite lyxigare kvällsmacka än vanligt. Smaskens!
Kommentarer
Postat av: Lisa
mums och tjusig assiett!
Postat av: Sara
Gott!
Postat av: felicia
åh, det är ju så sjukt gott!!
Postat av: Hanna
åh, vad gott det ser ut!
Trackback