Vilken vanskötsel...

Här är några av mina blommor. Igår fick de sig en skvätt vatten och det var verkligen inte en dag för tidigt. I mitten av januari visade jag bilder på mina nymålade bord och då såg de här vännerna helt annorlunda ut. Då blommade orkidén och bladen var gröna och starka. Växten i den röda kannan var pigg och fluffig. Nu har de bara totalt kollapsat. Orkidéernas blad hänger håglöst och sladdrar och stjälkarna är bruna och vissna. Den lilla växten är också ledsen och tappar blad så fort jag rör vid den. Snacka om vanskötsel. Inte ok. Men finns det minsta lilla liv så finns det hopp, eller hur?

Kommentarer
Postat av: Pippi

Det faktum att du faktisk har krukväxter visar i alla fall att du är mer än dubbelt så duktig som jag är. Jag skulle ALDRIG klara av att ta hand om en växt, haha.

2011-03-15 @ 14:32:47
URL: http://Pippih.se
Postat av: Maria

Haha tack söta du! Den får mig onekligen att le varje gång ögonen faller på den.(Btw, vad jag gillar din blogg!)

2011-03-15 @ 14:55:40
URL: http://mariaeleonor.blogg.se/
Postat av: Hemtrevligt hos Johanna

Det är inte lätt det där att få sina växter att frodas. Jag har slutat följa olika skötselråd utan kör på känn och sen dess blommar det för fullt! Förutom mina orkidéer men jag hoppas att vårsolen ska få fart på dem.. :)Superfin klänning i det förra inlägget! Jag är också lite pirrig och framförallt hejdundrandes glad att våren är här...på riktigt!Kram Johanna

2011-03-15 @ 15:57:13
URL: http://johannasv.blogg.se/
Postat av: Angeliqa

Jag missköter mina växter så in i norden mellan varven. Men de mår bra ändå, jag tror de har vant sig vid att i perioder inte få vatten alls och i perioder bli övervattnade så de växer ändå.

2011-03-15 @ 16:09:42
URL: http://sopnedkast.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0