Fjärilar i magen

Redan på bussen kände jag fjärilarna i magen. Dem flög runt som om det vore deras sista sommardag vid liv. När jag öppnade dörren och gick ner för trapporna eskalerade nervositeten och plötsligt kom doften och surret emot mig. Så välbekant men så obehagligt. I luckan meddelade jag att jag hade anlänt. Till tandläkaren.

Det är en sådan hiskeligt obehaglig upplevelse tycker jag. Trots att min tandläkare har världens brunaste, snällaste ögon och klappar mig på armen ligger jag på helspänn och med axlarna i högläge ungefär hela tiden och glömmer totalt bort att andas. Allra värst är kraffsen som tandläkaren använder att kraffsa runt med. Ibland ilar det, ibland inte. Det kan man aldrig riktigt veta i förväg.

Efter en kvart var det hela i alla fall över. Och inte ett enda hål som behövde lagas hade jag! Weee! Det har jag firat ikväll med tapas, öl och ping pong, bland annat med den här sötisen.

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag är precis likadan, tandläkare är himla läskiga!

2011-03-17 @ 23:21:05
URL: http://cielrose.blogg.se/
Postat av: Pippi

Haha, stackare! Jag har själv aldrig haft problem med tandläkaren, tyckertvärt om att det är lite mysigt (creepy, jag vet). Skönt att du inte hade några hål i alla fall :)

2011-03-18 @ 00:21:14
URL: http://Pippih.se
Postat av: Angeliqa

Vilken tur att det gick bra hos tandläkaren. Jag är heller inte överförtjust i att gå dit.

2011-03-18 @ 07:33:57
URL: http://sopnedkast.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Skönt att tänderna var friska och krya! Jag hade samma upplevelse för ett par veckor sedan, men det gick lika bra för mig som tur var. Har varit välsignad från hål i tänderna hela livet.

Ha en trevlig helg raring!

2011-03-18 @ 21:34:32
URL: http://hallonsemla.devote.se
Postat av: Raissa

aww my God, I'm so happy for having found this blog!this is absolutely cute and inspiring !

I must mention that I adore the painting that you showed on your last post and every single detail of your pics!I'm amazed (:

2011-03-19 @ 01:03:19
URL: http://e-cru.blogspot.com
Postat av: Linda

Usch och fy!

jag är likadan, det är verkligen obehagligt...men jag hade tur jag med, plus att tandläkaren skrattade och var hur rolig som helst :)

ibland förvånas man i livet av hur läskiga saker blir roliga :)

2011-03-19 @ 09:44:52
URL: http://www.prickigtochblommigt.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0