Ny taktik

Sedan min inneboende flyttade härifrån finns det inga hinder längre. Vissa morgnar snoozar jag uppemot en timme innan jag går upp. Tidigare var jag lite orolig över att väcka henne med mina snoozar i och med att jag alltid gick upp före henne (förutom på helgerna). Men nu har jag alltså inte längre några sådana spärrar och det är liksom inte så himla lätt att gå upp när kroppen tror att det är mittinatten för det är så mörkt överallt.

Min nya taktik är i alla fall att ställa en timer som tänder min adventsljusstake i fönstret en sisådär fem till tio minuter innan klockan ringer på morgonen. Jag tror faktiskt att det kan funka, eller jag hoppas det i alla fall, för visst måste det vara bra mycket mysigare att vakna till ett svagt ljus från adventsljusstaken än nattsvart mörker.

Kommentarer
Postat av: Sara

Det låter som en himla bra taktik, är galet svårt att ens slå upp ögonlocken nu på vintern. Jag är trött nästan jämt känns det som!

2011-12-13 @ 09:13:50
URL: http://thevelvetpond.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Smart! Själv blir jag väckt av en liten hundvalp, då är det lätt att gå upp vill jag säga.

2011-12-13 @ 14:47:36
URL: http://kobranhuggertill.blogspot.com/
Postat av: Hemtrevligt hos Johanna

Åh, sicken smart idé! Jag sover gärna tills det är ljust. :)

2011-12-13 @ 16:53:25
URL: http://johannasv.blogg.se/
Postat av: Beatrix

Kajsa! Men ååh, av en hundvalp? Det måste ju vara snäppet bättre alltså.. ;)

2011-12-13 @ 18:18:06
URL: http://beatrixmix.blogg.se/
Postat av: Anna

Det är ju en jättebra idé. Vi har en Philips Wake up light som tänds gradvis innan klockan ringer och det är såå skönt att vakna på det viset. Kul att du gick runt det och kom på ett billigare sätt :)

Kram!

2011-12-13 @ 22:55:15
URL: http://annasmyckeform.blogg.se/
Postat av: Nina

Det tycker jag låter som en toppenidé! På vintern får man ta till alla knep man kan komma på känns det som. Allt som funkar är bra! Vi kör också med en ljuslampa som tänds gradvis innan den slutligen ringer. Fast i år har vi en bebis som tvingar upp oss i ottan och det går inte att ignorera, så för en gångs skull kommer vi faktiskt upp...

2011-12-14 @ 20:55:50
URL: http://denvassastekniven.se
Postat av: johansi

att ugglans närvaro hade sånt inflytande på självdisciplinen, vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller tvärtom...? saknar dig iaf och vill att du ska veta att dina snoozningar aldrig skulle störa mig, för du är nog den ostörigaste personen jag vet = love!

2011-12-15 @ 15:58:31
URL: http://owlyjo.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0